AI-gruppechat
Plasser to til tre karakterer fra Lazys i én tråd: gi gruppen et navn, velg medlemmer og start. Gruppen åpnes i dine chatter; gruppechatter er en del av Premium.
Kokkekveld med Lazys



Ny gruppe
Slik fungerer gruppechat
En gruppe får sin egen tråd i Chat, oppført sammen med dine en-til-en-chatter og vist med medlemmenes bilder. Du kan også starte en der med Ny gruppe. Sletter du gruppen fra menyen, fjernes den og meldingene dens.
- Medlemmer
- To til tre karakterer i én tråd
- Plan
- Alle Premium-abonnementer: Ukentlig, månedlig, årlig eller livstid
- Ferdiglagde
- Matlagingskveld, Bokklubb, Vinkveld og Nattugler
- Lagret
- Medlemmer og meldinger på serverne våre (meldinger opptil 12 måneder etter den siste); navnet du gir den i denne nettleseren
En-til-en eller gruppe
En en-til-en-chat starter fra profilen hennes og åpner med hennes hilsen; den passer for en rolig samtale med én karakter. En gruppechat starter fra skjemaet på denne siden eller Ny gruppe, åpner med varselet «Gruppe opprettet» og har to til tre karakterer i én tråd.
Gruppechat med Premium
Grupper følger med Premium. Når du er utlogget eller bruker en gratiskonto, er chattene en-til-en (en gratiskonto sender 10 meldinger om dagen); Ukentlig, Månedlig, Årlig eller Livstid tillater hver grupper på to til tre karakterer, valgt fra alle de 92 profilene. Velg medlemmer som er ulike: en utadvendt karakter ved siden av en stille en, eller en av de 14 modne karakterene ved siden av noen yngre, gir tråden mer å spille på. Alle abonnementer og priser finnes på prissiden.
Ofte stilte spørsmål om AI-gruppechat
Hvor mange karakterer kan være i en AI-gruppechat?
Minst to og opptil tre, slik at alle medlemmene slipper til i tråden.
Kan jeg endre navn på en gruppechat?
Ikke ennå. Slett gruppen fra chat-menyen og start en ny med navnet du ønsker; et navn kan være på opptil 40 tegn.
Er gruppechat gratis på Lazys?
Nei. Gruppechat er en del av Premium. En-til-en-chatter er gratis, 10 meldinger om dagen.
Kan jeg legge til eller fjerne et medlem senere?
Ikke ennå. En gruppe beholder medlemmene den startet med; slett den fra chat-menyen og start en ny med medlemmene du ønsker.
Hva vises først i en ny gruppechat?
Varselet «Gruppe opprettet», medlemmenes bilder og navnene deres i chatlisten din ved siden av en-til-en-chattene dine.
Hvor lagres gruppechatter?
Medlemmer og meldinger lagres på serverne våre sammen med dine andre chatter, meldingene i opptil 12 måneder etter den siste, eller til du sletter dem. Kun navnet du gir gruppen lagres i denne nettleseren.